2 Dakika Kural için Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın kapıları, yangın sırasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Etiketler: panik barlı yangın kapısı fiyatları, camlı yangın kapısı fiyatları, camlı yangın kapısı

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir uzman ekibimiz marifetiyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin süksesı ile gayrı Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından mürtefi kalite, peklik, %100 projeye mutabakat ve iyi hediye politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın Bapsı müstacel durumlarda binadan dünyaarı çıkış esenlamanın cihetı gün yangının diğer alanlara ve bölümlere sıçramasını da engeller. Böylelikle yangının kontrol altına aldatmaınması kolaylaşır ve elan aşkın mazarrat vermesi önlenir.

Bapnın Aksesuarları : Yangın Çıkış Kapılarının en önemli aksesuarı ürkü amerikan bar kilit sistemidir. Bu düzenek sayesinde kapı hiç bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde tahliye katkısızlanabilir.

Yangın kapısı ivedili çıkış derunin kullanılacaksa o zaman lazım koşulları / standartları sağlayan yani yangın dayanıklılık belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içerisinde yalıtım olarak taş yünü ve alçıpan zorunlu olarak bulunmalıdır. Kapıda kullanılan sac lakırtıınlığının da en az 1.

Yangın simultane insanoğluın güvenli bir şekilde tahliye edilmesi kucakin yangın bapsı son kerte eleştiri bir öneme sahiptir.

Hassaten Yangın Çıkış Baplarının periyodik olarak kontrol edilmesi ve fiillevsel yapkaloriın korunması da hayati ögönen taşır.

Binalarda makul standartlarda bucak alması gereken yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları bağırsakermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 saksılığı şeşnda toplandığını ve bütün firmaların bu eş standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Yangına dayanıklı müstacel çıkış kapıları, standart baplara bakarak henüz pahalı olur. Bu bapların fiyatları 3500 TL'den temellayıp 15000 TL'ye denli çıkabilmektedir.

Mono blok cisim örgüsı cenah sistemi yahut ürkü amerikan bar sisteminin kilidin deruninden geçen 4 sayı cıvata ile bir birine demetlanması ile sağlamlanmaktadır.

Yangın kapısı kolu müstacel durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın kapısı aksesuarıdır. Panik par olarak da bilindik bu kollar normal kapı kolu kabilinden mümkün.

Göksu Kapı tarafından üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine malik yürütmek, projenize şayan boyutlarda ve özelliklerde Yangın Bapları sayesinde emin mekanlar oluşmasına katkı kurmak muhtevain İletişim metnine tıklayarak yahut sol altta Whatsapp butonuna dokunarak Yangın çıkış kapısı istanbul uzman personelimiz ile müdrike mesajlaşabilirsiniz.

Yangın kapıları, yangın esnasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Report this wiki page